Vegetable croquettes

Ingredients

Method

  1. Preheat the oven to 200C/180C Fan/Gas 6. Line a large baking tray with baking paper.

  2. Mix all the ingredients together in a large bowl. Set aside for 15 minutes.

  3. Take small handfuls of the mixture and, using your hands, squeeze it over a sink or bowl to remove any excess moisture. Roll into a sausage shape and place on the baking tray. Repeat with the remaining mixture (you should have around 16 sausages).

  4. Bake for 25 minutes until golden-brown and cooked through.

Categorieën: Groenten, net eens anders

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: