Nieuwe keukenhanddoeken

Toen ik meer dan 2 decenia geleden alleen ging wonen kreeg ik van thuis mijn ‘uitzet’ mee. Een stapel keukenhanddoeken hoorden daar uiteraard ook bij. Mijn moeder deed meer dan 40 jaar met dezelfde, maar dat was voor de tijd van droogkasten.

De handdoeken die dus al meer dan dan 23 jaar dienst doen, geraken echt wel versleten. Er beginnen iets teveel gaatjes in te zitten.
Dus ik had er nieuwe nodig.  Vorig jaar kocht ik al eens 3 nieuwe in de supermarkt. Die waren dan wel heel mooi, maar afdrogen, ho maar. En als een theedoek niet afdroogt, waar dient ie dan voor?

Gisteren wees iemand mij op het feit dat je bij Zalando nu ook keuken- en andere woonspullen kan kopen. Niet alleen schoenen en kleding.
En ja hoor, ze hebben ook tig soorten theedoeken. Allemaal met gratis verzending en gratis retour (en dat wist ik nog van mijn bestelling van een paar jurkjes vorig jaar, het is inderdaad gratis retour).

Volgende week hangen er dus 3 nieuwe handdoeken in mijn keuken. Benieuwd of ze mijn vaat droog maken. Indien zo, dan bestel ik er uiteraard nog.

Advertenties

Categorieën: Bedenkingen in de keuken

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: