6 porties soep in 10 minuten

Tussen het moment dat ik mijn aanbod op thuisafgehaald plaatste en de eerste ‘aanvraag’ zaten er bijna 18 uur. Ik was al even de moed kwijt geraakt en was al op zoek gegaan naar allerlei reden waarom er niet op in gegaan werd. Verkeerd recept, onbekende kok, verkeerde dag,…

De reden was veel eenvoudiger. Iedereen die geregistreerd is op thuisafgehaald.be ontvangt 1 keer per dag een mail met daarin de aanbiedingen voor diezelfde en de volgende dag.  Van zodra die mail bij de geregistreerde afhalers aankwam duurde het geen tien minuten voor de 6 porties gereserveerd waren.

Ik wist dus op voorhand dat ik voor 6 hongerige mensen (Jorg bestelde 1 portie, Lien 2 porties en Sarah 3) zou koken en eigenlijk ga mij dat een extra boost plezier.

Iedereen brengt een eigen emmertje of kommetje mee. De emmertjes van de zuivelhoeve zijn uitermate geschikt om 2 porties soep in te vervoeren. Een perfect sluitend deksel en een handvat.

De commentaren die ik nadien krijgen doen ook wel heel veel goed.  Je weet van jezelf wel dat het goed en lekker is, maar als een ander dat ook nog een publiekelijk zegt, dan slaap je nog beter.

Tags:

Categorieën: Bedenkingen in de keuken

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: