Spareribs

Als je spareribs zo gaat klaarmaken, laat ze dan minimaal 1 uur en bij voorkeur 24 uur marineren.
Gaar ze daarna voor alvorens ze te bereiden: Breng in een pan 2 liter water aan de kook. Voeg de marinade en de spareribs toe en laat alles ± 30 min. zachtjes garen. Laat de spareribs uitlekken en dep het vlees droog.

Spareribs komen uit de ‘rug’ van het varken.

Advertenties

Categorieën: Vlees, Vis en gevogelte

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

een reactie op “Spareribs”

  1. Johan Walravens
    24 juni 2013 bij 17:12 #

    Hallo,

    Indien je dit kunt met ALLE vleesdelen, dan is dit gewoon SCHITTEREND !!! Leraar slagerij, spekslagerij en traiteur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: