Perzik en ananas

We hadden een nieuwe broodjeszaak nodig.

De oude broodjes zaak, daar was altijd wel iets mee mis. Bij zo goed als elke bestelling liep er iets fout, zat er iets niet bij, hadeen ze teveel gerekend. Of waren de broodjes simpelweg absoluut niet lekker.

Komt de nieuwe broodjeszaak dus op de proppen. Jammer genoeg gevestigd aan de andere kant van de stad, en dus zitten we met een minimum bestelbedrag.  Ikzelf was steeds heel tot ontzettend tevreden. Mijn collega’s niet altijd. Maar als ik hen dan een suggestie deed welk broodje ze eens een keertje moesten uitproberen, dan was het enthousiasme toch wel terug daar.

Vorig week zag er op het boordje van de week ‘perzik’. Ikzelf maakte daar dus al vlug een broodje ‘kip natuur met cocktailsaus, perzik, en zongedroogde tomaten’ van. En dat was een zalige combinatie.
Vandaag, maandag, bestelde ik opnieuw zo’n broodje. Ik wist dat de speciale perzik week gedaan was en zou er niet van verschoten zijn als men mailde of belde dat er geen perzik meer was deze week. Ze hebben dat nog voor andere zaken gedaan.

Dat op mijn broodje deze middag, zonder verwittigen ananas zat, daar kon ik niet mee lachen. Perzik is niet hetzelfde als ananas. Ik heb dan maar eerst de stukken ananas er van tussen gevist en opgegeten en daar na aan mijn broodje begonnen.
Ik hou er niet van als men mij voor dom houdt.

Advertenties

Categorieën: Bedenkingen in de keuken

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: