Salade van vissoorten

Ingrediënten voor 10 hapjes

  • 2 gekookte scampi’s
  • 13 gekookte gepelde grijze garnalen
  • 30 gr gekookte kabeljauw
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel fijngehakte peterselie
  • 1 theelepel fijngesneden bieslook
  • 1 koffielepel limoensap
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snij de scampi en 3 garnalen in kleine stukjes
  2. Maak een mousse van de gekookte kabeljauw, mayonaise, limoensap,peterselieen bieslook
  3. Meng met de scampi en 3 garnalen en breng op smaak met peper en zout

Presentatie

Smeer op een toastje en versier met een garnaal en

  • een peterseliepluksel
  • een kervelpluksel
  • zalmeitjes, foreleitjes, rode of zwarte viseitjes
Advertenties

Tags:,

Categorieën: Hapjes, tapa's en amuzes

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: