Potage julienne

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de aardappelsoep
  2. Snij de prei, selder en wortel in julienne van 1 mm (heel fijn dus, dat is heel belangrijk)

Presentatie

  • Schep de soep in een bord en bestrooi met de groentejulienne. Doordat de groente zo fijn gesneden is, zal deze vanzelf beetgaar zijn bij het opeten. Blancheren hoeft dus helemaal niet
Advertenties

Tags:

Categorieën: Soepen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: