Milanaisesaus

Ingrediënten voor 1 liter

  • 1 liter tomatensaus
  • 5 eetlepels madera
  • 100 gr champignons in julienne gesneden
  • 50 gr gekookte rundertong in korte julienne gesneden
  • 50 gr gekookte ham in korte julenne gesneden

Bereidingswzijze

  1. Maak de tomatensaus
  2. Na anderhalfuur pruttelen voeg je de ham, rundertong, champignongs en madera toe, en laat je nog een half uurtje verder pruttelen
  3. Verwijder het kruidenboeket en de spekzwoerden

[box type=”info”]De foto is van SeppySills[/box]

Tags:, , , ,

Categorieën: Pastasaus, Warme sauzen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: