Bosbessencompote

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1 kg bosbossen
  • 0,5 liter suikersiroop
  • 4 eetlepels gin of cognac
  • 30 gr poedersuiker

Bereidingswijze

  1. De suikersiroop bereiden
  2. De bosbessen spoelen en bij de suikersiroop gieten
  3. De bosbessen gedurende 3 minuten in de suikersiroop inkoken

Presentatie

  • De poedersuiker over de bosbessencompote strooien

De foto is van Jutta @ flickr

Advertenties

Categorieën: Compote - relish - chutney

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: