Tacosaus

Ingrediënten voor 10 personen

  • 2 uien
  • 2 rode paprikas
  • 1 rode spaanse peper
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels verse koriander
  • 1 theelepel komijn
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 vleestomaten

Bereidingswijze

  1. Ontvel de paprika en snij in brunoise
  2. Emenceerde ui (in kleine stukjes snijden)
  3. Verhit de olie en fruit de ui en de paprika aan
  4. Laat ver op een laag vuurtje gaar koken
  5. Snij het spaanse pepertje in 2 en haal de pitjes eruit. Snij verder in kleine stukjes
  6. Pers de look
  7. Voeg pepertje, look, koriander en komijn bij de paprikas’s
  8. Laat nog 2 tot 3 minuten verder koken
  9. Ontvel de tomaat en concasseer (snij in kleine blokjes)
  10. Voeg bij de paprikas’s en laat nog 2 minuten verder koken

Goed om weten

  • Deze saus wordt koud geserveerd

[box type=”info”]De foto is van loulouce[/box]

Advertenties

Categorieën: Koude sauzen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: