Smoren

Bij alle ingrediënten die een stevige structuur hebben kan deze techniek toegepast worden. Dus zowel voor vlees, gevogelte en wild als voor komkommer en kool, maar uiteraard ook voor appelen en peren.

Eerst wordt het ingrediënt in vet gebraden bij een temperatuur van 180°C.

Daarna laat men het verder gaar worden in een beetje vloeistof in een gesloten pan.

Advertenties

Tags:

Categorieën: Kooktechnieken

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: