Sauteuse

De schuine wand laat toe vele ingrediënten te “roerbraden” volgens het wokprincipe.
Deze sauteerpan is ideaal om sauzen te reduceren (te laten inkoken) en af te werken. Met onderaan een ronding gelijk aan de vorm van de klopper kan een ingekookte saus verder afgewerkt worden met boter, room, of bindmiddelen.

Gebruik dus nooit een pan met vierkante hoeken onderaan om een saus of roux te maken. Dit zal veel moeilijker zijn omdat u niet volledig tot in de hoekjes kunt roeren met de kloppen.

Advertenties

Categorieën: Materialen, Potten en pannen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: