Paneren à la Française

Ingrediënten

  • Melk
  • bloem
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Doe de melk in een kom en voeg er de kruiden bij
  2. Roer even
  3. Haal het product door de melk en wentel het onmiddellijk door de bloem

Belangrijk om weten

  • Vlak voor het bakken. Dit is een panering die je niet op voorhand kan doen.

Voorbeeld

  • Gefruite uiringen

[box type=”info”]De foto is van The Recipe Club[/box]

Advertenties

Tags:

Categorieën: Basisbegrippen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: