Broodmes

Een broodmes is steeds een gekarteld keukenmes met een lemet van ongeveer 20 cm lang. Zoals de naam al zegt, wordt het meestal gebruikt om brood, stokbrood en broodjes te snijden.

De grote kartels zorgen ervoor dat het brood bij het snijden niet verkruimelt. Door het lange lemmet kunnen er ook langwerpige bolletjes makkelijk mee opengesneden worden.

De foto is van www.knivesandtools.nl

Advertenties

Categorieën: Messen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: