Roomsaus

Ingrediëntenvoor 1 liter saus

  • 850 ml liter béchamelsaus
  • 150 ml room

Bereidingswijze

  1. Voeg de room bij de warme béchamelsaus en roer goed

[box type=”info”]De foto is van rjw1[/box]

Advertenties

Tags:

Categorieën: Warme sauzen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gegratineerde aardappelen (à la carte) | Hungryfeelings - 23 december 2013

    […] 2 l roomsaus […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: