Mornaysaus

Ingrediënten voor 1 liter saus

  • 800 ml béchamelsaus
  • 200 gr geraspte of gemalen kaas (emmenthal, gruyère en/of parmezaan)

Bereidingswijze

  1. Voeg 200 gr kaas bij de hete béchamelsaus en roer goed zodat de kaas kan smelten

Afleidingen
Vismornaysaus : Vervang de helft van de melk door kookvocht van de vis.

[box type=”info”]

 

De foto is van the secret of durable pigments

[/box]

 

Advertenties

Tags:, ,

Categorieën: Warme sauzen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: