Gepersileerde aardappelen

Ingrediënten voor 10 personen

  • 2 kg aardappelen
  • 2 eetlepels zout of 3 laurierblaadjes
  • 100 gr boter
  • 1 bosje peterselie

Bereidingswijze

  1. Aardappelen koken à l’Anglaise
  2. In gesmolten boter wentelen
  3. Met grofgehaktepeterseliebestrooien

De foto is van ulterior epicure

Advertenties

Tags:

Categorieën: Aardappelen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: