Hazelnootboter

Geklaarde boter verhitten tot ze hazelnootkleurig is.

  • Gebruik steeds verse hoeveboter, en geen melkerijboter of boter die in de diepvriezer gezeten heeft.
  • Je kan half om half arachideolie toevoegen om het verbrandingspunt te verhogen
  • In de grootkeuken zal er margarine gebruikt worden, omdat dit goedkoper is dan boter

[box type=”info”]De foto is van ChefJClass[/box]

Advertenties

Categorieën: Kaas en ander zuivel

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: