Reuzel of smout

Dit varkensvet is zacht wit vet en goedkoop.
Het vet wordt ook steeds minder gebruikt alhoewel de smaak goed tot zelfs aangenaam is. Wordt ook gemengd met ander vet tot frituurvet.
Spek heeft dezelfde eigenschappen als varkensvet.

Met dank aan Fons Nicolay voor de achtergrondinformatie

Advertenties

Categorieën: vetten, oliën en azijn

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: