Liaison

Dit mengsel van eierdooiers en room wordt gebruikt om sauzen en soep te binden. Het geeft de saus of soep een romige structuur en volle smaak.

Ingrediënten voor 1 dl
de verhouding is dus 1 deel eierdooiers op 2 delen room

  • 1 eierdooier
  • 0.75 dl room

Bereidingswijze

  • Eierdooiers loskloppen
  • De room eronder mengen
  • Koel bewaren

Opgelet

  • De bereiding mag niet meer koken of de liason schift.
  • De verhouding is ongeveer 1 dl room op 2 liter soep

Tags:

Categorieën: Basisrecepten

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: