Courgette

Courgette is een fruitgroente die je eet voordat hij volledig rijp is. Courgette bevat 95% water en veel mineralen en vitaminen.
Om dit te bewaren kan je courgettes best stomen of stoven of rauw verorberen.
Courgette is van oorsprong een tropische plant en kan dus niet tegen vries- of koelkastkou, maar bewaar je best in de kelder bij een temperatuur van rond de 10° C.

In Italië heet hij “zucchini” en is daar volledig ingeburgerd in het dagelijks menu.

Advertenties

Tags:

Categorieën: Groenten en paddestoelen

Abonneren

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: